Bine ați venit pe website-ul oficial al Companiei Ecoaqua SA

INTRODUCERE

Ne adaptăm cerințelor și contextului actual și venim în întâmpinarea solicitărilor dumneavoastră de a facilita accesul on-line la serviciile oferite de Compania Ecoaqua SA.

Website-ul companiei vă pune la dispoziție o platformă interactivă de accesare a serviciilor oferite de Compania Ecoaqua SA. Prin intermediul acestei aplicații puteți:

 • solicita obținerea de avize,
 • solicita recepții lucrări,
 • solicita încheierea de contracte servicii de alimentare cu apă și de canalizare,
 • verifica stadiul sesizărilor și a solicitărilor dumneavoastră,
 • vizualiza facturile și efectua plăți,
 • actualiza datele din cont.

Crearea contului pe website-ul companiei, sau furnizarea datelor în vederea obținerii de informații sau pentru solicitarea de servicii, reprezintă acordul dumneavoastră expres în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal așa cum este el prezentat în Politica de confidențialitate.

Acest website este proprietatea societății COMPANIA Ecoaqua SA, cu sediul în e-mail online@ecoaqua.ro, având cod de înregistrare în scopuri de TVA RO 16730672, înregistrată în România la Registrul Comerțului cu nr. J51/393/01.09.2004.

Următoarele informații definesc termenii și condițiile de utilizare a website-ului ecoaqua.ro și https://ecoaqua.ro (Ecoaqua) de către potențialii vizitatori sau clienți.

ACCESÂND ȘI NAVIGÂND PE ACEST WEBSITE, ACCEPTAȚI TERMENII DE UTILIZARE DESCRIȘI ÎN CONTINUARE

Conținutul publicat al acestui website este proprietatea COMPANIEI ECOAQUA SA, care își rezervă și dreptul asociat bazei de date a acestui website. Toate drepturile sunt rezervate.

În cazul în care nu doriți transmiterea datelor personale prin intermediul platformei ecoaqua, aceasta implicând acceptarea Politicii de Confidențialitate, puteți transmite solicitările dumneavoastră astfel:

la adresa de e-mail online@ecoaqua.ro; telefonic:

 • 40732334950 Call-center solicitare de informații: (apelabil din orice rețea de telefonie mobilă sau fixă – nr.cu tarif normal);

Dispecerat pentru sesizări care vizează disfuncționalități pe rețelele de alimentare cu apă și de canalizare la unul din următoarele numere de telefon, după caz:

 1. Dispecerat , telefoane:
 • +40732334950

Website-ul https://ecoaqua.ro este dedicat utilizării de către persoanele fizice și juridice, potențiali clienți și clienți ecoaqua.ro, care doresc să beneficieze de serviciile companiei noastre și/sau să se informeze cu privire la serviciile și activitatea pe care o desfășurăm.

Vă rugăm să citiți termenii și condițiile de mai jos, pentru a fi informați, înainte de a utiliza website-ul nostru.

În condițiile în care nu sunteți de acord cu unul din punctele enumerate mai sus, vă rugăm să ne adresați eventualele solicitări prin una din următoarele modalități: e-mail, telefon, sau Registratură.  ACCEPTARE TERMENI ȘI CONDIȚII

Prin accesarea acestui website sunteți de acord cu Termenii și condițiile și cu Politica de Confidențialitate.

Paginile website-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor (copyright). Orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare în alte media, incluzând stocarea şi procesarea prin mijloace electronice este protejată de legea drepturilor de autor (copyright). Atât conținutul cât și structura website-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor (copyright). Orice reproducere a informațiilor sau datelor, în particular folosirea textelor sau imaginilor este o încălcare a dreptului de autor și atrage după sine suspendarea contului și a dreptului de utilizare a acestui website.

Prin utilizarea site-urilor ecoaqua.ro și https://ecoaqua.ro (Ecoaqua), Compania de Ecoaqua SA . nu garantează:

 • operarea website-urilor fără întreruperi sau fără erori;
 • compatibilitatea website-urilor cu sistemul de operare si software-ul de pe computerul dumneavoastră, sau de pe dispozitivul telefonului mobil ;
 • neafectarea în sens negativ, a altor sisteme, prin utilizarea website-ului.

ÎNREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Pentru a utiliza platforma ecoaqua.ro a website-ului ecoaqua.ro este necesar să vă înregistrați ca utilizator prin crearea unui cont de utilizator pe platforma ecoaqua.ro .

Prin utilizarea acestui website, vă asumați răspunderea cu privire la păstrarea confidentialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe platforma ecoaqua.ro și sunteți de acord să vă asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dvs. de utilizator.

La crearea contului de utilizator pe platforma ecoaqua.ro, venim în ajutorul dumneavoastră cu secțiunea ”Aveți nevoie de ajutor pentru logare și autentificare” unde găsiți detaliile legate de crearea contului. După crearea contului, din secțiunea ”Instrucțiuni de utilizare” veți găsi informații cu instrucțiuni privitoare la toate funcțiile disponibile în aplicația ecoaqua.ro .

Prin completarea câmpurilor din formularul de înregistrare online, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le înregistrează, să fie utilizate de către Compania de Ecoaqua S.A. strict pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale și pentru utilizarea funcțiilor puse la dispoziție de platforma ecoaqua.ro, datele sunt protejate în condițiile legii (vezi Politica de confidențialitate).

PLĂȚILE EFECTUATE PRIN Ecoaqua.ro

Plățile facturilor care se regăsesc pe platforma ecoaqua.ro se pot efectua cu principalele carduri de credit/debit recunoscute și afișate pe pagina de plată.

Plățile efectuate cu cardul se realizează prin intermediul soluțiilor de plată, puse la dispoziție de către terțul autorizat Netopia Payments S.R.L., în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului mobilPay.ro

Platforma de plată aparținând Netopia, procesează informațiile oferite de client strict pentru realizarea tranzacției. Compania de Ecoaqua SA nu stochează datele referitoare la cardul utilizat cu ocazia efectuării plății.

Dacă tranzacția prin card este reușită, în secțiunea “Stare”, factura va apărea achitată, după procesarea plății.

Dacă tranzacția prin card este nereușită, în secțiunea stare, factura apare neachitată, status-ul tranzacției putând fi ”Plată nefinalizată” sau ”Plată anulată”. În această situație, deținătorul de card trebuie să contacteze banca emitentă a acestuia pentru deblocarea sumelor în cauză.

 • ”Plata nefinalizată” se poate datora depășirii timpului alocat completării datelor pentru efectuarea tranzacției (de regulă 5 minute).
 • ”Plata anulată” se poate datora:
 1. lipsei disponibilităților bănești în contul curent;
 2. setărilor de plată pentru cardul utilizat (care sunt efectuate de banca emitentă a cardului).

 

INFORMAȚII PUBLICATE ÎN WEBSITE

Prin intermediul website-ului, COMPANIA Ecoaqua SA oferă informații cu titlu general, cu scop informativ și consultativ.

Informațiile publicate corespund realității la momentul înscrierii lor pe website sau la momentul actualizării diverselor pagini ale Website-ului.

Compania Ecoaqua SA  își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său.

În cazul încălcării dreptului de autor de către utilizatori, Compania  Ecoaqua SA  își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

OBLIGAȚIILE UTILIZATORULUI

Prin accesarea website-ului ecoaqua.ro respectiv a platformei Ecoaqua, utilizatorul este de acord să respecte, dar fără limitare la acestea, următoarele obligații:

 • vârsta minimă de 18 ani și capacitatea legală de a iniția acțiuni juridice;
 • responsabilitatea financiară pentru toate tranzacțiile efectuate în contul sau numele utilizatorului;
 • obligativitatea de a nu copia, sau reproduce conținutul website-ului cu excepția utilizării în scop personal și necomercial a informației conținută în website.

UTILIZAREA WEBSITE-ULUI

Puteți utiliza acest website în conformitate cu termenii și condițiile descrise.

Compania Ecoaqua SA  își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut și de a suspenda contul pentru orice acțiune de tip hacking, cum ar fi:

 • utilizarea acestui website pentru a transmite viruși informatici sau în scopuri ilegale;
 • crearea unui link între acest website și orice alt website, fără acordul prealabil al Companiei Ecoaqua SA ;
 • transferul, modificarea sau ștergerea datelor conținute de acest website;
 • utilizarea conținutului pe care îl copiați de pe acest website fără publicarea avertismentelor de copyright.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Compania nu va fi răspunzătoare, în nicio situație, pentru daune de orice tip, în baza oricărei teorii juridice, care decurg din sau în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră, sau imposibilitatea de a utiliza website-ul, sau orice website-uri legate de acesta, ori conținutul de pe website sau de pe alte astfel de website-uri sau orice servicii sau informații obținute prin intermediul website-ului.

Cele de mai sus nu afectează răspunderea, care nu poate fi exclusă sau limitată în conformitate cu legea aplicabilă.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Toate drepturile de proprietate intelectuală aferente conținutului acestui website incluzând, fără limitare, mărcile comerciale, imaginile, siglele, textele, graficele, programele și alte date, aparțin Companiei Ecoaqua SA 

Folosirea, fără acordul Companiei Ecoaqua SA a oricăruia din elementele enumerate mai sus, se pedepsește conform legilor în vigoare.

Utilizatorii website-ului nu dobândesc niciun drept asupra conținutului acestuia, cu excepția dreptului de utilizare, în conformitate cu termenii și condițiile specificate în prezenta secțiune.

Accesul și utilizarea website-ului ecoaqua.ro  sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai ușor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecăruia.

Informațiile prezente pe website-ul ecoaqua.ro  sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit.

Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se înțelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina.

Puteți copia și tipări conținutul website-ului ecoaqua.ro  pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale.

În orice alte situații, conținutul website-ului ecoaqua.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consimțământul explicit al reprezentanților Compania Ecoaqua SA

MODIFICĂRI ASUPRA SITE-ULUI

Compania Ecoaqua SA își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment, conținutul website-ului, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de utilizare, fără notificare prealabilă.

Utilizatorul va avea obligația de a revizui periodic termenii și condițiile prezentate pe website.

LEGĂTURI CU ALTE WEBSITE-URI

Acest website poate conține legături către alte pagini web externe și operate de terțe persoane.

Utilizatorul va accesa, naviga și utiliza website-urile externe pe riscul sau fără a fi antrenată nicio răspundere din partea Compania Ecoaqua SA

CONFIDENTIALITATE

Compania Ecoaqua SA în calitate de proprietar/administrator al acestui website, respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către dumneavoastră atunci când utilizați website-ul, inclusiv a datelor cu caracter personal, în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, Legea 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 și Legea 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Prin prezenta, sunteți de acord cu utilizarea informațiilor dumneavoastră personale și prelucrarea de către Compania Ecoaqua SA a datelor cu caracter personal, în concordanță cu termenii stipulați în Politica de confidențialitate, care se regăsește pe website.

Prin utilizarea website-ului, dvs. sunteți răspunzător pentru asigurarea confidențialității datelor privitoare la contul dumneavoastră de acces, cum ar fi adresa de e-mail și parola și sunteți de acord să vă asumați întreaga responsabilitate pentru activitățile/acțiunile desfășurate pe website cu contul și parola dumneavoastră.

Dacă aveți întrebări legate de Politica de Confidențialitate sau doriți să fiți informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către Netopia Payments S.R.L. prin aplicația mobilPay și care vă privesc direct, vă rugăm să ni le adresați prin email sau în scris la adresele menționate în pagina Contact.

POLITICA DE SECURITATE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Compania Ecoaqua SA poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu consimțământul dumneavoastră și numai în condițiile în care ne furnizați voluntar aceste date.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, prenume, adresa pentru care se solicită serviciile, adresa de corespondență, cod client, seria și numărul actului de identitate, CNP, act de proprietate, numere de telefon, adresa de e-mail, semnătura), modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile Compania Ecoaqua SA, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Datele cu caracter personal sunt colectate în următoarele scopuri:

 • pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale website-ului;
 • pentru furnizarea serviciilor noastre;
 • pentru soluționarea cererilor utilizatorilor;
 • pentru informări privind întreruperea furnizării apei în caz de întreruperi datorate unor lucrări programate, informări privind situația facturilor plăți;

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei prelucrări.

În secțiunea Contact se regăsesc link-uri pentru a putea fi contactați și prin mesaje transmise pe e-mail.

Adresa dumneavoastră de e-mail este folosită pentru a vă transmite un răspuns, iar mesajul dumneavoastră este reținut pentru referințe viitoare în cazul în care decideți să ne contactați din nou.

Pentru efectuarea plății cu cardul, formularele de plată online, prezentate pe website-ul nostru, care folosește soluția mobilPay, trebuie completate cu toate informațiile solicitate și marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Datele cu caracter personal introduse pe Site-ul secure.mobilpay.ro sunt întrebuințate pentru:

 • efectuarea plății online;
 • asigurarea securității plății online prin aplicarea de filtre antifraudă.

Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu vor fi transferate sau stocate pe serverele Compania Ecoaqua SA sau pe cele ale procesatorului de plăți Netopia Payments S.R.L.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plată către următorii destinatari:

 • băncilor implicate în plățile online;
 • organismelor internaționale de carduri;
 • instituțiilor abilitate, conform prevederilor Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept, cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate, în baza legii.

Datele furnizate sunt strict confidențiale. Compania Ecoaqua SA nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terți.

Compania Ecoaqua SA.. se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii, cu excepția transferului lor către societățile care procesează plățile, și să le utilizeze exclusiv în vederea derulării relației comerciale dintre client/utilizator și Compania Ecoaqua SA.

Prin continuarea procesului de înregistrare pe website-ul nostru, vă exprimați în mod expres și neechivoc consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în sistemul de evidență informatizat, de către Compania Ecoaqua SA exclusiv în scopurile prezentate mai sus.

În conformitate cu Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, dvs. beneficiați de dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul la rectificare, dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la ștergerea datelor, dreptul de opoziție, pe care le puteți exercita printr-o cerere scrisă adresată către Compania Ecoaqua SA

La solicitarea explicită a utilizatorului, Compania Ecoaqua SA se obligă să rectifice, actualizeze, șteargă și să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, în mod gratuit, conform dispozițiilor legale privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul website-ului sau de a afecta funcționarea serverului pe care rulează website-ul, va fi considerată o tentativă de fraudare a acestuia și va atrage răspunderea penală și civilă a persoanelor răspunzătoare.

LITIGII

Orice neînțelegere în legătură cu utilizarea platformei de plată online a facturilor, va fi rezolvată pe cale amiabilă între părți.

În cazul în care soluționarea amiabilă nu este posibilă, litigiul va putea fi înaintat spre soluționare, instanțelor judecătorești competente