Acasa

pcdata
[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text][/fusion_text][/one_full][separator style_type=”none” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”” class=”” id=””][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

picaturaGENERALE

[/fusion_text][fusion_tabs design=”clean” layout=”vertical” justified=”yes” backgroundcolor=”” inactivecolor=”” bordercolor=”” class=”” id=””][fusion_tab title=”INFORMATII GENERALE” icon=””]

       

ECOAQUA SA CALARASI ANUNTA CU INCREDERE  O NOUA METODA DE PLATA   A FACTURILOR DE APA SI CANALIZARE: PLATA IN NUMERAR UTILIZAND  STATIILE  FIXE DE INCASARE APARTINAND SELFPAY

Astazi 17.12.2019 SelfPay și ECOAQUA anunță un  parteneriat prin care locuitorii județelor Călărași și Ialomița își pot plăti facturile într-un mod simplu, interactiv și rapid, prin peste 4.400 de Staţii de Plată

SelfPay, cel mai mare jucător local al pieței de Stații de Plată de tip self-service, şi ECOAQUA S.A., operator regional de apă și canalizare în județele Călăraşi şi Ialomiţa, anunță semnarea unui parteneriat strategic.

Astfel, locuitorii din județele Călărași și Ialomița, abonați ai ECOAQUA, își pot plăti facturile de apă și canalizare într-un mod rapid și modern prin intermediul rețelei SelfPay.

Clienţii Ecoaqua trebuie doar să caute cea mai apropiată Staţie de Plată SelfPay și să efectueze plata simplu, sigur și rapid. Serviciul este gratuit, consumatorii nefiind condiţionaţi de plata unor comisioane suplimentare, iar cele mai apropiate Staţii de Plată SelfPay pot fi identificate pe site-ul companiei, la adresa www.selfpay.ro,  secţiunea „Localizare”.

În prezent, ECOAQUA are 57.655 clienți în județele Călărași și Ialomița, iar în 2020 numărul va ajunge la 74.500 clienți, după ce 13 localități vor fi preluate în operarea companiei de apă și canalizare.

SelfPay deține o rețea de peste  4.400 de Staţii de Plată, 120 dintre acestea fiind amplasate în județele Călărași și Ialomița, în retelele Profi, Mega Image, La Doi Paşi, precum și în magazinele de proximitate.

Locuitorii din cele două județe își pot plăti în rețeaua de Staţii de Plată SelfPay, pe lângă serviciile de alimentare cu apă și de canalizare, peste 120 de servicii din sectoare tot mai diverse, de la utilități, telecomunicații, la bilete de acces la evenimente, bilete de călătorie, monedă electronică, rovinietă și divertisment.

Stațiile de Plată SelfPay pot fi găsite în marile rețele de retail, centre comerciale, piețe, benzinării și magazine de proximitate și sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care magazinele sunt deschise.

Despre SelfPay

SelfPay deține cea mai mare rețea de Stații de Plată de tip self-service din România. În prezent, reţeaua SelfPay numără mai mult de 4.400 de Staţii de Plată, cu peste 120 de servicii disponibile.

Zebrapay, compania care deţine şi operează brandul SelfPay, a împlinit anul acesta 10 ani de la momentul lansării operaţiunilor pe piaţa locală. De-a lungul celor 10 ani, compania şi-a dezvoltat portofoliul de servicii de plăţi, şi-a extins rețeaua de terminale, iar pentru o diferențiere mai clară față de competiție, a trecut printr-un amplu proces de rebranding în 2018. Astfel, brandul ZebraPay a devenit SelfPay, iar terminalele de plată s-au transformat și au devenit «Stații de Plată SelfPay» care adună într-un singur loc plățile de facturi și achiziționarea de servicii noi.

Despre Ecoaqua

ECOAQUA SA Călăraşi a fost creată în 2004, ca operator de apă şi canalizare al judeţului Călăraşi, in anul 2006 extinzându-și aria de operare și in județul Ialomița.  ECOAQUA SA Călăraşi este o societate pe acţiuni, deţinută în totalitate de autorităţile locale. Principalele activități  sunt: furnizarea de apă potabilă, colectarea și epurarea apelor uzate.

Obiectivul de bază al companiei este indeplinirea cerinţelor clienţilor săi în ceea ce priveşte asigurarea din punct de vedere cantitativ şi calitativ a serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare și de dezvoltare a infrastructurii astfel incat fiecare cetațean din aria de operare sa benefecieze de aceste servicii.

—————————————————————————————————————–

ECOAQUA SA CALARASI : O NOUA METODA DE PLATA DE CATRE CLIENTI,  A SERVICIILOR SALE:
PLATA UTILIZAND TELEFONUL MOBIL PRIN APLICATIA mobilPayWalet.
Cu mobilPay Wallet siguranta si simplitatea platilor cunoaste o noua definitie, fiind cel mai facil si eficient sistem de plata, dedicat clientilor finali, gandit pentru a usura plata serviciilor de apa si canalizare.
mobilPay Wallet este aplicatia disponibila GRATUIT pentru iOs si Android, cu care clientii nostri pot plati facturile pentru serviciile de apa si canalizare in mod rapid si sigur.
Ea poate fi descarcata de pe App Store si Google play.

20180911_073422

ECOAQUA SA CALARASI LOCUL I LA CONCURSUL “DETECTIA PIERDERILOR DE APA – VASILE CIOMOS” EDITIA XI-A 2018

In urma unei activitati sustinute, a instruirilor si studierii problematicii specifice detectiei pierderilor de apa din retele de distributie, au venit si laurii de merit, echipa ECOAQUA SA Calarasi fiind castigatoarea unui concurs intens, dovedindu-si profesionalismul si implicarea in fata altor 22 de operatori regionali, pe care i-a depasit merituos.
Prin aceasta dovedim ca ne implicam cu seriozitate in activitatea de reducere a pierderilor de apa si vrem sa punem in practica experienta dobandita in urma acestui concurs.
Multumim inca o data reprezentantilor nostri cu care ne mandrim: MIHAI IONEL, PRODAN MARIAN si MINCU IULIAN.      Vezi galerie foto…..

HOTARÂRI DEFINITIVE  PENTRU APROBAREA PLANULUI DE ADMINISTRARE SI MANAGEMENT AL ECOAQUA SA CALARASI PENTRU PERIOADA 2018-2021 vezi mai mult

POLITICA ECOAQUA PRIVIND PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL   citeste mai mult….

ECOAQUA SA Calarasi  incaseaza facturile de apa si canalizare prin punctele de incasare ale partenerilor PAY POINT si un – doi Centru de plati

           sigla jpeg Pay Point      logo    un-doi Centru de plati -logo (1)                                                              

vezi….Puncte de incasare PAY POINT din aria de operare ECOAQUA SA Calarasi

vezi….Puncte de incasare un -doi Centru de plati din aria de operare ECOAQUA SA Calarasi

NOU !!!  S-A DESCHIS IN CALARASI CENTRUL NR 2 DE INFORMARE SI RELATII CU PUBLICUL…. citeste mai mult       Galerie foto Centru nr 2

IMG_1384Galerie Foto Conferinta Ziua Mondiala a Apei 22 martie 2018vezi foto

LISTA  CASTIGATORI CONCURSURI ORGANIZATE CU OCAZIA  ZILEI MONDIALE A APEI 22 martie 2018 …..vezi lista

[/fusion_tab][fusion_tab title=”CALITATEA APEI” icon=””] CĂLĂRAȘI LEHLIU GARA FUNDULEA LEHLIU SAT DOROBANTU INDEPENDENTA NICOLAE BALCESCU
OLTENIȚA BUDESTI SOLDANU CRIVĂȚ SPANȚOV PLĂTĂREȘTI
URZICENI [/fusion_tab][fusion_tab title=”FORMULARE UTILE” icon=””] CĂLĂRAȘI LEHLIU GARA FUNDULEA LEHLIU SAT DOROBANTU
OLTENIȚA BUDESTI SOLDANU
URZICENI [/fusion_tab][fusion_tab title=”PRET SI TARIF” icon=”fa-angle-double-up”]                 1. TARIFE   SERVICIUL  APA  SI  CANALIZARE

Incepand cu 01 septembrie  2017, pretul serviciilor de alimentare cu apa potabila si tariful la canalizare – epurare ape uzate  este stabilit conform Hotararii ADI nr 18/26.07.2017 , iar in conformitate cu prevederile Legii nr.175/2018 pentru modificarea si completarea art.291 alin (2) din Legea nr.227/2015 privind Codul fiscal, care  stabilileste cota de T.V.A. de la 01.01.2019 de 9 %, pentru serviciile de canalizare , astfel ca de la aceasta data preturile si tarifele vor fi urmatoarele:

APA POTABILA PENTRU                 Pret fara TVA          Pret  cu TVA (9%)

INTREGA ARIE DE OPERARE               3,77 lei/mc               4,1093 lei/mc

CANALIZARE-EPURARE  APE UZATE  Tarif fara TVA  Tarif cu TVA (9%)

INTREAGA ARIE DE OPERARE                       3,25 lei/mc              3,5425 lei/mc

2. PRET APA INDUSTRIALA

Conform Hotarare ADI nr 13 din 2017 Aprobare pret unic apa industriala

APA INDUSTRIALA                           Pret fara TVA          Pret  cu TVA (9%)

COMUNE :CRIVAT,LUPSANU ,ILEANA,BELCIUGATELE,VARASTI,GRINDU

                                                                              3,12 lei/mc               3,40 lei/mc

TARIFELE PENTRU ALTE SEVICII PRESTATE DE ECOAQUA …. vezi mai mult[/fusion_tab][fusion_tab title=”CHESTIONAR SATISFACTIE CLIENTI” icon=””]

CHESTIONAR PRIVIND SATISFACTIA CLIENTILOR

In vederea analizei nivelului de satisfactie a populatiei privind serviciile de alimentare cu apa si de canalizare prestate de ECOAQUA SA Calarasi, va rugam sa raspundeti la urmatorul chestionar.

Scala raspunsurilor este:
{5} = “Foarte multumit/a”
{4} = “Multumit/a”
{3} = “Indiferent/a”
{2} = “Nemultumit/a”
{1} = “Foarte nemultumit/a”
Va multumim !

[contact-form-7 404 "Not Found"]

DESCARCA CHESTIONAR  SATISFACTIE CLIENT[/fusion_tab][/fusion_tabs][/one_full][separator style_type=”none” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”” class=”” id=””][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

picaturaEVENIMENTE

[/fusion_text][fusion_tabs design=”clean” layout=”vertical” justified=”yes” backgroundcolor=”” inactivecolor=”” bordercolor=”” class=”” id=””][fusion_tab title=”AVARII ȘI ÎNTRERUPERI” icon=””]
AVERTISMENT!

[recent_posts layout=”default” hover_type=”zoomin” columns=”1″ number_posts=”1″ offset=”” cat_slug=”avarii” exclude_cats=”” thumbnail=”no” title=”yes” meta=”no” excerpt=”yes” excerpt_length=”35″ strip_html=”yes” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/recent_posts]


TOATE SUCURSALA CALARASI SUCURSALA OLTENITA SUCURSALA URZICENI [/fusion_tab][fusion_tab title=”ANUNȚURI” icon=””][posts_data_table columns=”date,title,” category=”anunturi” rows_per_page=”8″][/fusion_tab][fusion_tab title=”COMUNICATE DE PRESĂ” icon=””][posts_data_table columns=”date,title,” category=”comunicate” rows_per_page=”8″][/fusion_tab][/fusion_tabs][/one_full][separator style_type=”none” top_margin=”” bottom_margin=”” sep_color=”” border_size=”” icon=”” icon_circle=”” icon_circle_color=”” width=”” alignment=”” class=”” id=””][one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]

picaturaCONTACT

[/fusion_text][fusion_tabs design=”clean” layout=”vertical” justified=”yes” backgroundcolor=”” inactivecolor=”” bordercolor=”” class=”” id=””][fusion_tab title=”A.D.I. ECOAQUA” icon=””]ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARĂ ECOAQUA CĂLĂRAŞI

Str. Progresului, bloc BBB, etaj 2

0242 317.133

asociatia@adiecoaqua.ro

Program: Luni – Joi 08:00 – 16:30
Vineri 08:00 – 14:00

adiecoaqua.ro

[/fusion_tab][fusion_tab title=”ECOAQUA” icon=””]Sediul central operator regional ECOAQUA SA Calarasi

Str. Progresul, bl.BBB, et.3, Călăraşi, jud. Călăraşi

Tel: 0242 312 705; 0242 313 765

Mobil: 0372 714 752

Fax: 0242 311 923

E mail: ecoaqua_calarasi@yahoo.com

E-mail UIP: ecoaqua_uip@ymail.com

Program: Luni – Joi 07:30 – 16:00
Vineri 07:30 – 13:30

www.ecoaqua.ro

www.ecoaquacalarasi.ro (pentru activitatea UIP)
[/fusion_tab][fusion_tab title=”SUCURSALA CĂLĂRAȘI” icon=””]Sediul Sucursala Calarasi ECOAQUA SA 

Str. Progresul, bl.BBB, et.4, Călăraşi, jud. Călăraşi

Tel: 0242 315 346

Mobil: 0372 714 753

Fax: 0242 315 346

E mail: ecoaqua_suc_cl@yahoo.com

Program: Luni – Joi 07:30 – 16:00
Vineri 07:30 – 13:30

www.ecoaqua.ro

CENTRUL  DE  INFORMARE  SI  RELATII  CU  PUBLICUL

Municipiul Calarasi, str N Titulescu, Bloc D2 Scara 2, Parter (langa Casieria RCS RDS)

Telefon: 0342 404 023

Program: Luni – Vineri:  10:00 – 17:30

DISPECERAT NON STOP SUCURSALA  ECOAQUA CALARASI

  • TELEFON : 0242.313.720
  • Email : dispecerat.ecoaqua@yahoo.com

Localitati in operare: Calarasi,  Lehliu Gara,  Fundulea,  Lehliu sat,   Dorobantu

[/fusion_tab][fusion_tab title=”SUCURSALA OLTENIȚA” icon=””]  Sediul Sucursala Oltenița ECOAQUA SA

Str. Tineretului, nr. 159-161, Olteniţa, jud. Călăraşi

Tel: 0242 515 736

Fax: 0242 515 736

E mail:ecoaquaoltenita@yahoo.com

DISPECERAT  NON  STOP  SUCURSALA  ECOAQUA  OLTENITA

  • TELEFON – 0242.510.279
  • E-mail : disp_ecoaqua_oltenita@yahoo.com

Localitati in operare: Oltenita,  Budesti,  Soldanu

[/fusion_tab][fusion_tab title=”SUCURSALA URZICENI” icon=””]SUCURSALA  ECOAQUA  URZICENI

Sediu: Municipiul Urziceni,  str Av Jipa  Ionescu  Nr  80 ,

Program LUNI- VINERI: orele 8.00  – 15.30

Telefon: 0243 254 722;  0243 254 723; Fax: 0243 254 721

E mail: office1@ecoaquaurziceni.ro

www.ecoaquaurziceni.ro

DISPECERAT NON  STOP SUCURSALA  ECOAQUA  URZICENI

  • TELEFON – 0243.254.723
  • Email – office1@ecoaquaurziceni.ro

Localitati in operare: Urziceni[/fusion_tab][/fusion_tabs][/one_full][fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][/fullwidth][fullwidth background_color=”” background_image=”” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_webm=”” video_mp4=”” video_ogv=”” video_preview_image=”” overlay_color=”” overlay_opacity=”0.5″ video_mute=”yes” video_loop=”yes” fade=”no” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding_top=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”” padding_right=”” hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”no” menu_anchor=”” class=”” id=””][/fullwidth][three_fourth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/three_fourth][three_fourth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/three_fourth][three_fourth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/three_fourth][one_fourth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/one_fourth][one_fourth last=”no” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][/one_fourth]