COMUNICATE DE PRESA

Conducerea ECOAQUA Călărași implementează un proiect pilot în vederea eliminării coeficientului de repartiție!

În cadrul conferinței de presă organizată astăzi, 12 aprilie 2022, directorul general – Eduard Grama alături de directorul Sucursalei Călărași – Ionuț Savu-Radu și de Ing. Valentin Stoian a anunțat că la nivelul municipiului va fi implementat un proiect pilot, acesta constând în montarea contoarelor cu telecitire, in zece scări de bloc din municipiul Călărași, deocamdată.

 

“Ar trebui să fim mult mai transparenți pentru oameni. Acel coeficient de repartiție care ne apasă pe toți pe facturile de acasă și cred că în perioada următoare vom găsi soluții pentru a remedia aceste probleme. Am discutat și avem ca prioritate proiectul pe fonduri europene, pe POIM, care se află în linie dreaptă și toți cei care fac parte din echipă și-au făcut datoria.“ – a declarat Eduard Grama.

 

“Proiectul constă în montarea de contor cu telecitire în apartament. Am ales 3 blocuri: D10, E16 și N29, în total fiind 157 de apartamente. Se vor monta 319 contoare cu telecitire. Acestea se vor monta pe cheltuiala ECOAQUA. Comanda de contor este deja efectuată. Contoarele le vom aduce săptămâna aceasta. Cel mai târziu, după Paște va începe montarea lor”, a declarat Ionuț Savu-Radu.

 

Pe de altă parte, Ing. Valentin Stoian a subliniat faptul că se urmărește îmbunătățirea și eficientizarea comunicării cu utilizatorii operatorului ECOAQUA. “Au existat discuții cu colegii de la dispecerat, ei sunt primii care iau contact cu clienții societății și împreună cu colegii de la departamentul Mass-Media vom încerca să avem o conduită mult mai aplicată către consumatori, să le răspundem mult mai rapid și să luăm la cunoștință mult mai rapid despre avariile și sesizările date de către clienții ECOAQUA . “

 

Anunțuri similare

ASTAZI 13.02.2018 OPRIRE PARTIALA FURNIZARE APA IN MUNICIPIUL CALARASI

Neacsu Constantin

“Detectia pierderilor de apa-Vasile Ciomos” Editia a XII-a. Calarași 12-14 iunie 2019

Neacsu Constantin

Continuă controalele noii conduceri ECOAQUA la Centrele Zonale de furnizare a apei potabile !

Calin Georgiana