COMUNICATE DE PRESA

Comunicat de presă privind COVID-19

Conform site-urilor oficiale ale Ministerului Sănătății și Institutului de Sănătate Publică București, COVID-19 se transmite pe cale respiratorie, prin picături de secreție, produse de o persoană infectată care tuşeşte sau strănută. Transmiterea este posibilă când are loc contactul direct cu fluidele (sânge, materii fecale, urină, salivă) de la o persoană infectată.

COVID – 19 – NU SE TRANSMITE PRIN APĂ.

Apa distribuită de ECOAQUA SA are calitatea corespunzătoare Legii 458/2002 republicată, modificată în 2017,  realizându-se  dezinfecția si controlându-se prezența clorului rezidual liber în apa din rețea.

ECOAQUA SA  a intensificat monitorizarea calității apei distribuite, încă din luna februarie, prelevând și analizând fizico-chimic și bacteriologic probe suplimentare de apă din zonele cu densitate mare de populație (școli, grădinițe, instituții publice, spitale).

Mai jos sunt link-uri oficiale utile de informare în ceea ce privește coronavirusul COVID-19.

http://www.ms.ro/coronavirus-covid-19/

http://www.cnscbt.ro/index.php/ncov

https://www.who.int/docs/default-source/coronaviruse/situation-reports/20200310-sitrep-50-covid-19.pdf?sfvrsn=55e904fb_2

Anunțuri similare

ECOAQUA SA Calarasi adopta masuri speciale privind activitatea cu publicul in perioada starii de urgenta, generate de riscul contaminarii cu COVID 19

Neacsu Constantin

“Detectia pierderilor de apa-Vasile Ciomos” Editia a XII-a. Calarași 12-14 iunie 2019

Neacsu Constantin

ECOAQUA INTRODUCE O NOUA METODA DE PLATA A FACTURILOR: PLATA IN NUMERAR PRIN STATIILE FIXE DE PLATA SELFPAY

Neacsu Constantin