COMUNICATE DE PRESA

Comunicat de presă privind COVID-19

Conform site-urilor oficiale ale Ministerului Sănătății și Institutului de Sănătate Publică București, COVID-19 se transmite pe cale respiratorie, prin picături de secreție, produse de o persoană infectată care tuşeşte sau strănută. Transmiterea este posibilă când are loc contactul direct cu fluidele (sânge, materii fecale, urină, salivă) de la o persoană infectată.

COVID – 19 – NU SE TRANSMITE PRIN APĂ.

Apa distribuită de ECOAQUA SA are calitatea corespunzătoare Legii 458/2002 republicată, modificată în 2017,  realizându-se  dezinfecția si controlându-se prezența clorului rezidual liber în apa din rețea.

ECOAQUA SA  a intensificat monitorizarea calității apei distribuite, încă din luna februarie, prelevând și analizând fizico-chimic și bacteriologic probe suplimentare de apă din zonele cu densitate mare de populație (școli, grădinițe, instituții publice, spitale).

Mai jos sunt link-uri oficiale utile de informare în ceea ce privește coronavirusul COVID-19.

Anunțuri similare

“Detectia pierderilor de apa-Vasile Ciomos” Editia a XII-a. Calarași 12-14 iunie 2019

OPRIRE FURNIZARE APA IN LOCALITATEA INDEPENDENTA

Neacsu Constantin