ANUNTURI

UPDATE! COMUNICARE ÎNTRERUPERE FURNIZARE APĂ POTABILĂ, 8 IUNIE 2022 – Mun. Călărași

UPDATE : A fost reluată furnizarea cu apă potabilă în perimetrul cuprins între scenă spectacol-Aleea Dumbrava Minunată.
Mulțumim pentru înțelegere!
 Stimați utilizatori, vă comunicăm că în data de 8 iunie 2022, interval orar 10:00 –              13:00, se vor executa lucrări pe Aleea Dumbrava Minunată din municipiu în vederea montării unui hidrant, lucrări ce impun sistarea furnizării cu apă potabilă, către utilizatorii care locuiesc sau își desfășoară activitatea în perimetrul cuprins între scenă spectacol-Aleea Dumbrava Minunată, inclusiv.
Rugăm toți abonații afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada întreruperii furnizării apei.
Ne cerem scuze față de consumatorii afectați, mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea acestora și reluarea furnizării apei potabile într-un interval cât mai scurt de timp.

Anunțuri similare

REZULTATUL SELECȚIEI DOSARELOR LA CONCURSUL ORGANIZAT PENTRU OCUPAREA POSTULUI DE PROGRAMATOR/TEHNICIAN ECHIPAMENTE DE CALCUL ȘI REȚELE

pcdata

ECOAQUA S.A. CĂLĂRAȘI pune la dispoziția utilizatorilor următoarea paletă de servicii, menită să limiteze timpul necesar plății serviciilor de furnizare apă și canalizare !

Calin Georgiana

APRILIE 2019 PROGRAMARE CITIRI CONTOARE IN APARTAMENTE IN ORASUL LEHLIU GARA

Neacsu Constantin